Авто мото сојуз на Македонија-Скопје

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Иво Лола Рибар бр. 51
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3181 111
  • 23181119

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Авто мото сојуз на Македонија-Скопје преку оваа страна.