Општина Студеничани

A public authority

Адреса

  • Ул. 1 б.б.

Телефонски броеви

  • 02 2724 005

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Freedom of Information requests made using this site

Nobody has made any Freedom of Information requests to Општина Студеничани using this site yet.