Демократска партија на Албанците-ДПА

A public authority

Адреса

  • Ул. Илирија бр. 15
    1200, Тетово

Телефонски броеви

  • 044 333 581

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Freedom of Information requests made using this site

Nobody has made any Freedom of Information requests to Демократска партија на Албанците-ДПА using this site yet.