Демократска партија на Албанците-ДПА

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Илирија бр. 15
    1200, Тетово

Телефонски броеви

  • 044 333 851

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Демократска партија на Албанците-ДПА преку оваа страна.