Контакт

Контактирајте имател за да добиете официјални информации од јавен карактер

  • За да поднесете барање кликнете овде
  • Дополнителни информации за начинот на поднесување на електронско барање за слободен пристап до информации од јавен карактер ќе најдете ако ја посетите нашата страница за Прашања и Упатства.

Контактирајте го тимот на Слободен Пристап

(или најавете се)

Ние можеме да Ви помогнеме само со технички проблеми или прашања во врска со правото за слободен пристап до информации од јавен карактер.