ЕВН Македонија АД

A public authority

Адреса

  • Ул. Лазар Личеноски бр. 11
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3205 000

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

1 request
Почитуван г. Јорданоски, Во прилог одговорот на Вашето барање. Поздрав

Only requests made using Слободен Пристап are shown. ?