Општина Кочани

A public authority

Адреса

  • Ул. Раде Кратовче бр. 1
    2300, Кочани

Телефонски броеви

  • 033 274 001
  • 033 273 542

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Freedom of Information requests made using this site

Nobody has made any Freedom of Information requests to Општина Кочани using this site yet.