Општина Неготино

A public authority

Адреса

  • Ул. Ацо Аџи Илов бр. 2
    1235, Неготино

Телефонски броеви

  • 043 361 933
  • 043 361 045

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Freedom of Information requests made using this site

Nobody has made any Freedom of Information requests to Општина Неготино using this site yet.