ИНТЕГРА-Македонска Козервативна Партија-ИНТЕГРА

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Методија Шаторов Шарло
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 070 755 215

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до ИНТЕГРА-Македонска Козервативна Партија-ИНТЕГРА преку оваа страна.