Левица

Левица, /body/list/%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0 and /body/list/%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0

Адреса

  • Ул. Мирослав Крлежа бр. 20-1/12
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 075 885 645

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Левица преку оваа страна.