Нова либерална партија-НЛП

Имател на информација

Адреса

 • Ул. Никола Вапцаров бр. 2
  Ул. Бихачка б.б., локал 6
  1000, Скопје

Телефонски броеви

  Службени лица

  Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

  Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Нова либерална партија-НЛП преку оваа страна.