Нова Социјалдемократска Партија-НСДП

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Димитрие Чуповски бр. 4,2-1/6
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3238 775
  • 02 3290 465

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Нова Социјалдемократска Партија-НСДП преку оваа страна.