Обединети за Македонија-ОМ

Имател на информација

Адреса

 • Ул. Климент Охридски бр. 44 а
  1000, Скопје

Телефонски броеви

  Службени лица

  Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

  Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Обединети за Македонија-ОМ преку оваа страна.