Општина Дебрца

Имател на информација

Адреса

  • с.Белчишта
    6344

Телефонски броеви

  • 046 286 855

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Општина Дебрца преку оваа страна.