Oпштина Петровец

Имател на информација

Адреса

  • Ул. 1 б.б.
    1043, Oпштина Петровец

Телефонски броеви

  • 02 2562 239
  • 02 2562 240

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Oпштина Петровец преку оваа страна.