Роми обединети од Македонија-РОМ

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Палмиро Тољати бр. 28
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 078 421 421

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Роми обединети од Македонија-РОМ преку оваа страна.