Центар за развој на Источен плански регион-Штип

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Ванчо Прке бр. 119
    кат 2
    2000, Штип

Телефонски броеви

  • 032 386 408
  • 032 386 409

Службени лица

  • Емил Василев

    078 474 125

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Центар за развој на Источен плански регион-Штип преку оваа страна.