Виш управен суд на Република Северна Македонија

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Никола Парапунов бр. 31
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3061 536

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Виш управен суд на Република Северна Македонија преку оваа страна.