ВМРО-Народна партија-ВМРО-НП

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 64
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 6145 374

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до ВМРО-Народна партија-ВМРО-НП преку оваа страна.