Министерство за транспорт и врски

Имател на информација

Адреса

  • Плоштад Црвена Скопска Општина бр. 4
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3145 436

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

1 барање
Од (се наведуваат податоци за Барателот): Жоао Франциско Карлос Сантос Лисабон, Португалија Застапник/полномошник на барателот на информацијата:...

Прикажани се само барањата кои се направени преку Слободен Пристап. ?