Општина Центар

A public authority

Адреса

  • Ул. Михаил Цоков бр. 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3203 600
  • 02 3203 602

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

5 requests
Урбан Парк
Response by Општина Центар to mmir on .

Awaiting classification.

Урбан Парк
Response by Општина Центар to mmir on .

Awaiting classification.

Урбан Парк
Response by Општина Центар to mmir on .

Successful.

Урбан Парк
Response by Општина Центар to mmir on .

Successful.

Почитувани, Во прилог Ви го доставуваме одговорот на Вашето Барање за пристап до информации од јавен карактер арх. бр. 11-2929/1.
Урбан Парк
Response by Општина Центар to mmir on .

Partially successful.

Only requests made using Слободен Пристап are shown. ?