Општина Центар

Имател на информација

Адреса

  • Ул. Михаил Цоков бр. 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3203 600
  • 02 3203 602

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

5 барања
Урбан Парк
Одговор од Општина Центар до mmir на .

Се чека класифицирање.

Урбан Парк
Одговор од Општина Центар до mmir на .

Се чека класифицирање.

Урбан Парк
Одговор од Општина Центар до mmir на .

Успешно.

Урбан Парк
Одговор од Општина Центар до mmir на .

Успешно.

Почитувани, Во прилог Ви го доставуваме одговорот на Вашето Барање за пристап до информации од јавен карактер арх. бр. 11-2929/1.
Урбан Парк
Одговор од Општина Центар до mmir на .

Делумно успешна.

Прикажани се само барањата кои се направени преку Слободен Пристап. ?