Si funksionon

Ju keni te drejten per te kerkuar informacion nga cdo agjenci qe funskionon me fondet publike dhe te merrni pergjigje. Слободен Пристап ju ndihmon si te beni kerkesat per te Drejten e Informimit (DI). Gjithashtu kjo faqe publikon online te gjitha kerkesat.

  1. Përdor këtë faqe interneti për të bërë kërkesën tuaj për informacion – ne do ju tregojmë hapat që duhen ndjekur.

  2. Ne do ju dërgojmë një mesazh në momentin që kërkesa juaj merr një përgjigje.

  3. Ne do publikojmë çdo gjë online. Shume bukur! Tani ju keni marre pergjigjen tuaj, gjithashtu të gjithë mund ta aksesojnë atë.

Nga kush mund të kërkoj informacion?

Слободен Пристап covers requests authorities, including:

Browse all authorities →

Çfarë informacionesh janë publikuar?

have made 192 requests, including:

Shfleto të gjitha kërkesat →