ЈП Нискоградба Охрид-Охрид

Имател на информација

Адреса

  • Бул. Железничка б.б.
    6000, Охрид

Телефонски броеви

  • 046 260 298

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

1 барање
Атмосферска канализација
Барање за детален преглед до ЈП Нискоградба Охрид-Охрид од Riste Dojcinoski на .

Се чека детален преглед.

Нискоградба Охрид-Охрид, Ве молиме проследете го ова до личноста која управува со барањата за слободен пристап до информации. Пишувам со цел да поб...

Прикажани се само барањата кои се направени преку Слободен Пристап. ?