Собрание на Република Северна Македонија

Имател на информација

Адреса

 • Бул. 11 Октомври бр. 10
  1000, Скопје

Телефонски броеви

 • 02 3112 255

Службени лица

 • Слободан Кузмановски

  02 3182 226
  070 350 631
  контакт e-mail
 • Анита Младеноска-Ристовска

  076 440 300
 • Елена Дановска Златевска

  02 3182 226
  070 317 148

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

Барања за слободен пристап до информации направени преку оваа страна

Никој нема направено барање за слободен пристап до информации до Собрание на Република Северна Македонија преку оваа страна.