Страни за помош

Контакт

Ако вашето прашање не е одговорено, или сакате да не известите нешто за веб-страницата, контактирајте не.

Подржана од Alaveteli

Оваа веб-страница е поддржана од Alaveteli. Alaveteli е бесплатен софтвер за поднесување на барања за слобода на информации. Лесно може да се преведе на кој било јазик и да се прилагоди според законот за слободен пристап до информации.

Развојот на Alaveteli е спонзориран и поддржан од голем број фондации и добротворни организации кои се заинтересирани за транспарентност низ целиот свет.

Ако сакате да поставите Alaveteli во вашата земја, можеме да ви помогнеме. Ќе ви требаат неколку дена за да ја конфигурирате и подготвите за употреба, а потоа ќе треба да поминете барем еден час неделно во модерирање и управување на страницата (повеќе за зафатени (busy) веб-страници).

Прочитајте повеќе на веб-страницата на Alaveteli, или испратите ни е-маил.