Слободен Пристап Statistics

Here you can see how well public bodies have responded to requests on Слободен Пристап and meet the people most actively using it. You can also find statistics about requests over time.

Organet Publike

This section on public body statistics is currently experimental, so there are some caveats that should be borne in mind:

  • Perqindjet jane llogaritur supas numrit total te kerkesave, te cilat perfshijne gjithashtu kerkesa e pavlefshme; ky eshte nje problem i njohur i cili do te zgjidhet ne nje moment te dyte.
  • Klasifikimi i kerkesave(p.sh. ku thuhet jane te suksesshme apo jo) eshte bere manualisht nga perdoruesit dhe administratoret e kesaj faqeje, cka do te thote qe gabime mund te ndodhin.
  • Kerkesat konsiderohen te sukseshme nese ato klasifikohen si 'Te Suksesshme' ose 'Pjeserisht te Suksesshme'.
  • Kerkesat konsiderohen te vonuara nese ato kane statusin 'Te Vonuara' ose 'Teper te Vonuara'.
  • Linjat e gabimi jane 95% te intervaleve konfidenciale per perpjetimin e nenkuptuar, qe eshte hipotezuar (p.sh. ate qe do te marresh duke derguar nje numer infinit kerkesash nepermjet kesaj faqe tek institucioni). Me fjale te tjera, popullata qe eshte marre si kampion testimi jane te gjitha kerkesat aktuale dhe te ardheshme per insitucionin nepermjet kesaj faqeje, dhe jo kerkesat e bera nepermjet te gjitha formave drejt institucionit perkates.
  • Hidden requests are not counted. Unclassified requests do not count towards the percentages.

Keto grafiqe pjeserisht jane frymezuar nga disa statistika qe Mark Goodge ka prodhuar per CfareDineAta, keshtu qe e falenderojme per kete.

Institucionet publike me me shume kerkesa

Institucionet publike me kerkesat me te shumta te suksesshme

Institucionet publike me kerkesat me te pakta te sukseshme

Institucionet publiket me shumicen e kerkesave te vonuara

Organet publike qe shume shpesh pergjigjen "Nuk u Mbajt"

Njerëz

Most frequent requesters

Most frequent annotators

Last 28 days

Crickets. No one is here. It’s time to get the word out.

All time

Crickets. No one is here. It’s time to get the word out.

Requests

Hidden

From time to time requests need to be hidden on Слободен Пристап. This can happen for a number of reasons. For example, the request could be about someone’s personal information that shouldn’t be public or the contents could be abusive.

Here you can see how often Слободен Пристап administrators have hidden requests.

Week starting Request hide events
2021-11-15 0
2021-11-22 0
2021-11-29 0
2021-12-06 0
2021-12-13 0
2021-12-20 0
2021-12-27 0
2022-01-03 0
2022-01-10 0
2022-01-17 0
2022-01-24 0
2022-01-31 0
2022-02-07 0
2022-02-14 0
2022-02-21 0
2022-02-28 0
2022-03-07 0
2022-03-14 0
2022-03-21 0
2022-03-28 0
2022-04-04 0
2022-04-11 0
2022-04-18 0
2022-04-25 0
2022-05-02 0
2022-05-09 0
2022-05-16 0
2022-05-23 0
2022-05-30 0
2022-06-06 0
2022-06-13 0
2022-06-20 0
2022-06-27 0
2022-07-04 0
2022-07-11 0
2022-07-18 0
2022-07-25 0
2022-08-01 0
2022-08-08 0
2022-08-15 0
2022-08-22 0
2022-08-29 0
2022-09-05 0
2022-09-12 0
2022-09-19 0
2022-09-26 0
2022-10-03 0
2022-10-10 0
2022-10-17 0
2022-10-24 0
2022-10-31 0
2022-11-07 0
2022-11-14 0
2022-11-21 0
2022-11-28 0
2022-12-05 0
2022-12-12 0
2022-12-19 0
2022-12-26 0
2023-01-02 0
2023-01-09 0
2023-01-16 0
2023-01-23 0
2023-01-30 0